ΔΙΑΜΟΝΗ

Άνεση με παράδοση
στο ξενοδοχείο Αέτωμα

Απολαύστε τη διαμονή στο Ναύπλιο στο παραδοσιακό μας ξενοδοχείο και σε ένα από τα μοναδικά μας διπλά δωμάτια στο κέντρο της ιστορικής πόλης του παλιού Ναυπλίου και κοντά στους υπέροχους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου.

Aetoma Traditional Hotel

Deluxe room

To deluxe room του ξενώνα μας βρίσκεται στον 1ο όροφο .Τα μεγάλα του παράθυρα , το μπαλκόνι του με θέα στην ιστορική πλατεία του Αγ. Σπυρίδωνα , το κάστρο του Παλαμηδίου και τα τείχη της Ακροναυπλίας το καθιστούν μοναδικό . Απαλά χρώματα στους τοίχους , περίτεχνα χειροποίητα χαλιά και προσεγμένη διακόσμηση δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για μια ήρεμη και ευχάριστη παραμονή στον επισκέπτη.


Aetoma Traditional Hotel

Superior Room

Τα δίκλινα Superior δωμάτια βρίσκονται στον 1ο όροφο & συνδυάζουν την κομψότητα με την άνεση & τη λειτουργικότητα.Χειροποίητα χαλιά , επιβλητικοί πολυέλαιοι & έργα του γνωστού καλλιτέχνη Απόστολου Γιαγιάννου κοσμούν το χώρο & του δίνουν μια ιδιαίτερη ομορφιά & κομψότητα . Όλα τα δωμάτια του συγκεκριμένου τύπου διαθέτουν παράθυρο & μπαλκόνι με θέα σε ένα από τα γραφικά στενά της παλιάς πόλης.


Aetoma Traditional Hotel

Standard Room

Βρίσκονται στον 1ο όροφο . Διαθέτουν νεοκλασική διακόσμηση , υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Παρ ’ότι είναι τα μικρότερα μας δωμάτια, η λειτουργική τους διάταξη , η επίπλωση τους, τα μεγάλα παράθυρα και το μπαλκόνι με θέα είτε σε ένα από τα γραφικά στενά της παλιάς πόλης είτε στην ιστορική πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα , διασφαλίζουν ευχάριστη και άνετη διαμονή στον επισκέπτη.


Aetoma Traditional Hotel

Akrokeramo Top Floor Room

Το Akrokeramo top floor room , το μόνο δωμάτιο στον δεύτερο όροφο, είναι εξοπλισμένο με queen size κρεβάτι. Νεοκλασική διακόσμηση υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Από τα παράθυρά του αλλά και από την ιδιωτική του βεράντα μπορείτε να απολαύσετε τη μαγευτική θέα στα τείχη της Ακροναυπλίας και το κάστρο του Παλαμηδίου.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ